PV Verdelers


buitenkastIn het leveringsprogramma van Geyer zijn ook de bekende polyester buitenopstellingskasten. Door deze te combineren met kunststof kasten is dit uitermate geschikt voor een PV Verdeler. Meer en meer zien we in Nederland PV projecten. Geyer heeft hiervoor de Expertise.
Een verdeelinrichting voor een PV installatie is geen gewone verdeler.

Bij het ontwerp van een Photovoltaic installatie is het van het grootste belang rekening te houden met de warmte ontwikkeling. Dat geldt zeker bij de verdeelinrichting. Bij de productie van energie in zonnepanelen zal bij voldoende licht de opbrengst voor lange tijd hoog zijn. Op een mooie dag is de gelijktijdigheid gedurende 6 á 8 uur bijna 100%. Juist hierdoor is het ontwerp van een PV verdeler veel kritischer als van een gebouwen gebonden verdeler.

Hier dient men in de PV installatie rekening te houden. De warmte ontwikkeling in de verdeelinrichting kan dan ook behoorlijk oplopen. Dit is van belang bij de keuze van de installatie automaten, maar ook bij de keuze van het railsystemen en de bekabeling.
Waar ga ik scheiden en schakelen? Waar plaats ik een kWh meter en met welke stroomtrafo`s? Waar beveilig ik tegen overspanning? Wat zijn de aanvullende eisen. Hoe sluit ik aan op mijn bestaande installatie. Welke stromen gaan er dan lopen, hoe is de KA waarde? Al dit soort vragen komen aan de orde bij de engineering van een verdeelinrichting. Geyer Nederland heeft hiervoor de juiste kennis in huis.

Deze leverancier heeft met zijn kasten en componenten interessante producten voor: utiliteit, industrie, infra-techniek, glastuinbouw en de genoemde PV installaties. Geyer staat garant voor service, kwaliteit en deskundigheid. Enthousiaste, goed opgeleide specialisten denken met u meer naar de juiste oplossing voor uw installatie vragen.
Het totale leveringspakket omvat dan ook verdelers in plaatstaal tot 5.000A en in kunststof tot 1.000A


GEYER, Altijd de juiste verdeelinrichting!

Geyer Nederland b.v. is een zelfstandige Nederlandse onderneming welke producent is van producten voor het beheersen, bundelen en beveiligen van elektrische energie tot 5000A. Vanuit Apeldoorn worden zowel de materialen alsmede compleet gemonteerde verdeelinrichtingen geleverd. Omdat de kwaliteit van een verdeler afhankelijk is van het ontwerp en de wijze van montage bouwt Geyer als fabrikant al zijn verdelers in eigen werkplaats. Uiteraard volgens de DIN EN 61439.